NO

Author Topic: Forum software bugs?  (Read 1274 times)

Offline cnoob

  • Member
  • *
  • Posts: 19
Forum software bugs?
« on: May 10, 2019, 12:10:39 pm »
Anyone or just me?  :(

Offline DMac

  • Member
  • *
  • Posts: 255
Re: Forum software bugs?
« Reply #1 on: May 14, 2019, 04:15:38 pm »
This general discussions forum shows "0 topics" on the the top level forum page.  I can answer the active thread but cannot see any others.
No one cares how much you know,
until they know how much you care.

Offline Christian

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 142
    • http://www.pellesc.de
Re: Forum software bugs?
« Reply #2 on: May 19, 2019, 09:30:12 pm »
Hi,

there where some mistakes in the database. Repeired them and hope, everything if fine again.

Best regards
www.pellesc.de - German PellesC mirror (now available in german and english)

Offline John Z

  • Member
  • *
  • Posts: 8
Re: Forum software bugs?
« Reply #3 on: November 29, 2019, 12:53:35 pm »
"General discussion"  shows 101 posts but nothing shows on the screen. Can't post anything there either.  Bug is back?

Offline Christian

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 142
    • http://www.pellesc.de
Re: Forum software bugs?
« Reply #4 on: December 01, 2019, 10:15:05 pm »
Refreshed the cache and it seems to work again.
www.pellesc.de - German PellesC mirror (now available in german and english)

Offline frankie

  • Global Moderator
  • Member
  • *****
  • Posts: 1711
Re: Forum software bugs?
« Reply #5 on: December 01, 2019, 10:37:22 pm »
But moving threads still don't work  :(
There are many "not a bug" bug reports that can't be moved out of PellesC->Bug reports.