Pelles C forum

Test => Test => Topic started by: JohnF on June 27, 2008, 04:41:02 pm

Title: This is a test, just for testing ;-)
Post by: JohnF on June 27, 2008, 04:41:02 pm
Test

JohnFfff
Title: Re: This is a test, just for testing ;-)
Post by: frankie on June 28, 2008, 07:59:35 pm
Welcome back John.
Ok now?
Title: Re: This is a test, just for testing ;-)
Post by: JohnF on June 28, 2008, 08:03:19 pm
Not sure yet! Will let you know.

Edit:
Have applied various patches and eventually reinstalled SP3.

It appears to work intermittently now.

This is a new error that often occurs

---------------------------------------------
ERROR
The requested URL could not be retrieved

While trying to retrieve the URL: http://forum.pellesc.de/index.php?

The following error was encountered:

    * Read Error

The system returned:

    (104) Connection reset by peer

An error condition occurred while reading data from the network. Please retry your request.
Generated Sat, 28 Jun 2008 17:56:09 GMT by pcl-iwfcache03.plus.net (squid)
---------------------------------------------

When it does work it is very slow.

John
Title: Re: This is a test, just for testing ;-)
Post by: frankie on June 28, 2008, 08:50:10 pm
John I see that you're relaying through a proxy, are you sure that the proxy config it's ok? (I mean ports assignament for each protocol).
Title: Re: This is a test, just for testing ;-)
Post by: JohnF on June 28, 2008, 09:26:20 pm
Well, in Firefox I have No-proxy ticked so maybe that is my ISP.

John