NO

Author Topic: Forum software upgraded  (Read 6145 times)

Offline Christian

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 134
    • http://www.pellesc.de
Forum software upgraded
« on: November 11, 2010, 09:59:33 am »
Hi members,

I upgraded the forum software, if you have any problems or issues, please tell me here.

Christian
www.pellesc.de - German PellesC mirror (now available in german and english)

CommonTater

  • Guest
Re: Forum software upgraded
« Reply #1 on: November 12, 2010, 10:01:07 am »
Hi Christian....  I'm on Win7 and did have some issues with the quick reply area.  For some reason it would scroll back to the top of the file after every character... forcing you to type blind.   It appears to be fixed now... but do you know if this was a Win7 problem or something forum related?


Offline Christian

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 134
    • http://www.pellesc.de
Re: Forum software upgraded
« Reply #2 on: November 13, 2010, 12:42:33 pm »
Hi, I use 7 at home and at the office and never had this problem. We should ask the board community about their experience.
www.pellesc.de - German PellesC mirror (now available in german and english)

Offline Stefan Pendl

  • Global Moderator
  • Member
  • *****
  • Posts: 566
    • Homepage
Re: Forum software upgraded
« Reply #3 on: November 13, 2010, 05:06:36 pm »
I don't even see the quick reply area here with Firefox 3.6.12 on Win7 x64.

EDIT: OK had to enable it explicitly.
« Last Edit: November 13, 2010, 05:08:52 pm by Stefan Pendl »
---
Stefan

Proud member of the UltraDefrag Development Team

Offline Robert

  • Member
  • *
  • Posts: 182
Re: Forum software upgraded
« Reply #4 on: November 13, 2010, 06:45:14 pm »
Hi Christian....  I'm on Win7 and did have some issues with the quick reply area.  For some reason it would scroll back to the top of the file after every character... forcing you to type blind.   It appears to be fixed now... but do you know if this was a Win7 problem or something forum related?



The problem is still there with IE8 on X64 Windows 7 and Vista. When the message length goes below the bottom of the edit box, the message scrolls back to the top of the file after every character typed.

Robert Wishlaw

Offline Stefan Pendl

  • Global Moderator
  • Member
  • *****
  • Posts: 566
    • Homepage
Re: Forum software upgraded
« Reply #5 on: November 13, 2010, 07:34:35 pm »
There is no problem with Firefox 3.6.12 on Win7 x64.

The last line is always visible and the text area does not jump to the top.
---
Stefan

Proud member of the UltraDefrag Development Team

Offline Robert

  • Member
  • *
  • Posts: 182
Re: Forum software upgraded
« Reply #6 on: November 14, 2010, 12:02:10 am »
There is no problem with Firefox 3.6.12 on Win7 x64.

The last line is always visible and the text area does not jump to the top.


Hi Stefan:

I confirm your report that there is no problem with Firefox 3.6.12 on Win7 x64.

Thank you for the information.

Robert Wishlaw

CommonTater

  • Guest
Re: Forum software upgraded
« Reply #7 on: November 14, 2010, 10:49:40 am »
The problem is still there with IE8 on X64 Windows 7 and Vista. When the message length goes below the bottom of the edit box, the message scrolls back to the top of the file after every character typed.

Robert Wishlaw


So since it doesn't seem to be a problem on firefox is this an IE8 thing?

Offline Stefan Pendl

  • Global Moderator
  • Member
  • *****
  • Posts: 566
    • Homepage
Re: Forum software upgraded
« Reply #8 on: November 14, 2010, 12:54:25 pm »
So since it doesn't seem to be a problem on firefox is this an IE8 thing?

Microsoft and especially IE seldom follow the common standards, but invent some of their own.

Depending on the widget used, there might be only a simple style change needed.

So yes, this is an IE thing.
---
Stefan

Proud member of the UltraDefrag Development Team

Offline Pelle

  • Administrator
  • Member
  • *****
  • Posts: 1923
    • http://www.smorgasbordet.com
Re: Forum software upgraded
« Reply #9 on: November 19, 2010, 05:31:10 pm »
It *may* work to add the forum URL to the "Settings for Compatibility View"...
/Pelle

CommonTater

  • Guest
Re: Forum software upgraded
« Reply #10 on: November 20, 2010, 12:54:12 am »
It *may* work to add the forum URL to the "Settings for Compatibility View"...

Ok, just changed the setting, will see how it does.  Thank you.


EDIT:  Next day, been over the forum a few times... That would seem to have fixed the problem.
Thanks, Pelle!



« Last Edit: November 22, 2010, 02:26:34 am by CommonTater »